Š o t o r B u k e v

Šotor je sestavljen iz dveh etaž. »Pritličje« nudi odlično možnost poležavanja v senci gozda čez dan ali sproščujoče okolje za branje knjige oziroma preprosto za počitek. »Prva etaža« pa je namenjena sproščujočemu spancu. Šotori so predvideni za tri odrasle ali dve odrasli osebi in dva otroka.

Prostornost ter posebna, nekoliko nenavadna oblika, dajeta šotoroma na drevesu drugačno doživetje v naravi. V objemu dreves boste spoznali zanimiv pogled na svet iz popolnoma nove perspektive.

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

Š o t o r B u k e v

Drevesni šotor Bukev v našem Nesting Resort-u na Posestvu Sončni raj predstavlja izvorno obliko gnezdenja na drevesu. Posebna oblika in ergonomija šotora dajeta telesu izjemne danosti za sprostitev in udoben spanec.

Sanitarije in kopalnice Nesting Resorta so skupnem v objektu v neposredni bližini. Skrbno izbrani materiali in dizajn objekta bodo v vas vzbudili pridih domačnosti in narave. Ločene moške in ženske sanitarije ter prhe bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnega gosta.

V sklopu objekta je tudi priročen prostor za druženje, morda skupni zajtrk ali le popoldansko posedanje ob kavi ali čaju sredi narave. Posamezni elementi objekta predstavljajo tradicijo našega kraja, ki je prežet z vinogradništvom. Ponovna uporaba odsluženih materialov, daje objektu nedvomno pečat edinstvenosti.

ŠOTOR HRAST ALI BUKEV

D v o d n e v n o g n e z d e n j e v š o t o r u , n a d r e v e s u

CENA: 100€ / NOČ

Paket vključuje:

INFORMACIJA: v primeru zakupa 3 ali več nočitev je cena 90€ / noč. V šotoru lahko naenkrat bivajo največ trije odrasli ali dva odrasla in dva otroka.

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

R e z e r v i r a j t e s v o j t e r m i n . . .

Stilsko premišljena izvedba, stik z naravo, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli … Vse to in še več daje Nesting Resort-u pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljenih iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.

Stilsko premišljena izvedba, stik z naravo, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave.

nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
LOKACIJA

K j e s e n a h a j a m o ?

Nesting Resort – Vodole 2 – 2229 Malečnik – Slovenija