G n e z d o S i v k a

hisa-sivka-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-1
hisa-sivka-cenik-nesting-resort-vodole-glamping-soncni-raj-3

Konstrukcija hiške je v celoti izdelana iz slovenskega lesa, izolacija objekta pa izvedena s konopljinimi vlakni, ki dajejo prostoru edinstveno klimo. Kako zgleda izolacija se boste prepričali, ko nas boste obiskali, saj vam je na voljo tudi pogled v notranjost sten. Notranje pohištvo je skrbno izdelano iz lesa, ki je rasel v neposredni bližini Nesting Resort-a. Prav tako so vsa svetila izdelana iz lesa jablan, ki so odslužile in so dajale svoje bogate plodove desetletja prav na lokaciji, kjer danes stojijo hiške.

12m2 metrov terase vam odpira pogled na neokrnjeno naravo. Terasa daje tudi primerno zavetje pred dežjem, ko je še posebno romantično poslušanje šumenje dežnih kapljic popolnoma na odprtem, v zraku …

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

G n e z d o S i v k a

Počitniška hišica Sivka na 16m2 notranjih površin nudi posteljo, po potrebi en ali dva enoseda, ki postaneta priročna postelja v primeru družine z otroki. Oprema prostora vključuje še številne odlagalne površine za oblačila in osebno prtljago, hladilnik, kavni avtomat, klimatsko napravo ter mizico za prigrizke ali po potrebi kot delovno površino za računalnik.

Sanitarije in kopalnice Nesting Resorta so skupnem v objektu v neposredni bližini. Skrbno izbrani materiali in dizajn objekta bodo v vas vzbudili pridih domačnosti in narave. Ločene moške in ženske sanitarije ter prhe bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnega gosta.

V sklopu objekta je tudi priročen prostor za druženje, morda skupni zajtrk ali le popoldansko posedanje ob kavi ali čaju sredi narave. Posamezni elementi objekta predstavljajo tradicijo našega kraja, ki je prežet z vinogradništvom. Ponovna uporaba odsluženih materialov, daje objektu nedvomno pečat edinstvenosti.

hisa-smilj-cenik-nesting-resort-vodole-glamping-soncni-raj-4
hisa-smilj-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-2
GNEZDO SIVKA ALI SMILJ

D v o d n e v n o g n e z d e n j e , z a d r u ž i n e

CENA: ŽE OD 180€ / NOČ

Paket vključuje:

INFORMACIJA: v primeru 2 ali več nočitev je cena že od 165€ / noč

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

R e z e r v i r a j t e s v o j t e r m i n . . .

Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave. Pisani naravni toni bodo vaš spremljevalec ob jutranjih sončnih žarkih. In dotaknila se vas bo prečudovita zgodba nastanka teh hišic. Odslužena drevesa vas bodo razvajala na način, ki so ga vsebinsko in z ljubeznijo vtkali v izdelavo vsake hišice. Vse to in še več daje objektu pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljenih iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.

Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave.

nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
LOKACIJA

K j e s e n a h a j a m o ?

Nesting Resort – Vodole 2 – 2229 Malečnik – Slovenija