G n e z d o K o n o p l j a

hisa-konoplja-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-1
hisa-konoplja-cenik-nesting-resort-vodole-glamping-soncni-raj-2

Premišljena izvedba vhodnih vrat nam daje možnost, da odpremo celotno steno objekta in tako dejansko spimo v naravi. Pogled s terase nudi neprecenljivo kuliso gozda pred vami, ki vas bo zagotovo napolnila z mirom in optimizmom. Pohištvo je izdelano iz domačega hrastovega lesa, ki je desetletja rastel na površinah Posestva SOČNI RAJ. Prav tako so svetila izdelana iz lesa jablan, ki so na travnikih v neposredni bližini, dajala desetletja bogate plodove narave.

Odslužena drevesa smo želeli predstaviti v najboljši luči in se jim na tak način tudi zahvaliti. Ker je industrijska konoplja glavna kultura posestva na katerem se nahaja Nesting Resort, so ob hiški zasajene grede z industrijsko konopljo, ki zagotavlja intimno kuliso in senco pred popoldanskim soncem.

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

G n e z d o K o n o p l j a

Počitniška hišica Konoplja je po svoji velikosti nekoliko manjša izvedba, a je na notranjih osmih kvadratih prostora več kot dovolj za vse potrebno udobje. Privzdignjena postelja, omarica, hladilnik, kavni avtomat, klimatska naprava in priročna mizica, so le nekateri elementi, ki bodo razvajali vas in vaše telo v neposrednem stiku z naravo. Terasa hiške daje nepredstavljiv stik z naravo.

Sanitarije in kopalnice resorta so skupnem v objektu v neposredni bližini. Skrbno izbrani materiali in dizajn objekta bodo v vas vzpodbudili pridih domačnosti in narave. Ločene moške in ženske sanitarije, ter prhe bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnega gosta.

V sklopu objekta je tudi priročen prostor za druženje, morda skupni zajtrk ali le popoldansko posedanje ob kavi ali čaju sredi narave. Posamezni elementi objekta predstavljajo tradicijo našega kraja, ki je prežet z vinogradništvom. Ponovna uporaba odsluženih materialov, daje objektu pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljeni iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.

hisa-konoplja-cenik-nesting-resort-vodole-glamping-soncni-raj-3
hisa-konoplja-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-2
GNEZDO KONOPLJA

D v o d n e v n o g n e z d e n j e , z a d v e o s e b i

CENA: ŽE OD 170€ / NOČ​

Paket vključuje:

INFORMACIJA: v primeru 2 ali več nočitev je cena že od 155€ / noč

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

R e z e r v i r a j t e s v o j t e r m i n . . .

Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave. Pisani naravni toni bodo vaš spremljevalec ob jutranjih sončnih žarkih. In dotaknila se vas bo prečudovita zgodba nastanka teh hišic. Odslužena drevesa vas bodo razvajala na način, ki so ga vsebinsko in z ljubeznijo vtkali v izdelavo vsake hišice. Vse to in še več daje objektu pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljenih iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.

Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave.

nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
LOKACIJA

K j e s e n a h a j a m o ?

Nesting Resort – Vodole 2 – 2229 Malečnik – Slovenija