GNEZDA & ŠOTORI

Smo vas prepričali, da poskusite vsaj delček svojega prostega časa preživeti v stiku z naravo?
Naša ponudba zajema 2 večji in 1 manjše gnezdo + 2 šotora na drevesu.

Gnezdo Sivka

Gnezdo miru in nežnosti. Večje gnezdo.

Gnezdo Smilj

Gnezdo mladosti in lepote. Večje gnezdo.

Gnezdo Konoplja

Gnezdo dišav in lepih misli. Manjše gnezdo.

Šotor Bukev

Gnezdo izzivov in igrivosti. Na drevesu.

Šotor Hrast

Gnezdo modrosti in sanj. Na drevesu.

" K o n c e p t g n e z d e n j a n a m a p r e d s t a v l j a s t i k z n a r a v o , z a v e t j e i n u d o b j e , t e r o d k r i v a n j e s e b e v n j e n e m o b j e m u . "

- PETRA & BOGDAN -

V takšnem okolju lažje najdemo stik sami s seboj, s partnerjem oziroma družino. Udobno zavetje gnezda nam daje možnost, da se med seboj še tesneje povežemo hkrati pa ima vsak posameznik dovolj prostora za svoj lasten svet.

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave. Pisani naravni toni bodo vaš spremljevalec ob jutranjih sončnih žarkih. In dotaknila se vas bo prečudovita zgodba nastanka teh hišic. Odslužena drevesa vas bodo razvajala na način, ki so ga vsebinsko in z ljubeznijo vtkali v izdelavo vsake hišice. Vse to in še več daje objektu pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljenih iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.

Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave.

nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave
nesting-resort-glamping-vodole-maribor-bogdan-mak-gnezda-v-objemu-narave