N a š a z g o d b a

hisa-smilj-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-1

Na našem posestvu smo za vas ustvarili gnezda, prvobitna, prečudovita, naravna, svobodna in taka, po človeški podobi.

Noči, ki jih boste preživeli pri nas bodo pristen povratek k naravi. Zvezdnato nebo, dišave okoliškega gozda, zvoki nočnih in dnevnih prebivalcev, nešteti okusi in še mnogo vsega. Prepričajte se sami!

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

K o g n e z d a z a ž i v i j o

Ste že kdaj spali v gnezdu? Kaj sploh pomeni gnezdenje? Kako lahko gnezdite? S kom lahko gnezdite? In predvsem zakaj gnezditi? Na vsa ta vprašanja lahko dobite odgovore pri nas, v naših novih »gnezdih«. Obiščite Nesting Resort!

hisa-glamping-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-ozadje-1
hisa-smilj-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-1

" K o n c e p t g n e z d e n j a n a m a p r e d s t a v l j a s t i k z n a r a v o , z a v e t j e i n u d o b j e , t e r o d k r i v a n j e s e b e v n j e n e m o b j e m u . "

- PETRA & BOGDAN -

V takšnem okolju lažje najdemo stik sami s seboj, s partnerjem oziroma družino. Udobno zavetje gnezda nam daje možnost, da se med seboj še tesneje povežemo hkrati pa ima vsak posameznik dovolj prostora za svoj lasten svet.

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

G n e z d a , v o b j e m u n a r a v e . . .

Pravijo, da so ptice najsrečnejša bitja na svetu. Otroštvo preživijo v gnezdu, ki je najlepša zgradba na svetu, a samo do trenutka, ko morajo vzleteti. Takrat razpnejo peruti in odletijo v svobodo. Govori se, da je človeku ta občutek svobode odvzet. Na posestvu Sončni raj ne mislimo tako. Prijazna beseda gostiteljev, daleč od ponorelega sveta, objem z naravo, v vašem gnezdu. Lahko ste povsem sami, lahko pa s seboj pripeljete vaš podmladek. Lahko ste poslovni ali privatni. Ni meja, saj gnezda osvobajajo.

Snovalca in prva obiskovalca novih gnezd sta Petra in Bogdan. Njun stisk roke in prijazen pozdrav ter diskretnost in hkrati blagostanje, ki vam ga nudita, so odlike, da bodo vaše nočitve in dnevne aktivnosti nekaj posebnega in edinstvenega.

LOKACIJA

K j e s e n a h a j a m o ?

Nesting Resort – Vodole 2 – 2229 Malečnik – Slovenija