NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ

G n e z d a , v o b j e m u n a r a v e . . .

Pravijo, da so ptice najsrečnejša bitja na svetu. Otroštvo preživijo v gnezdu, ki je najlepša zgradba na svetu, a samo do trenutka, ko morajo vzleteti. Takrat razpnejo peruti in odletijo v svobodo. Govori se, da je človeku ta občutek svobode odvzet. Na posestvu Sončni raj ne mislimo tako. Prijazna beseda gostiteljev, daleč od ponorelega sveta, objem z naravo, v vašem gnezdu. Lahko ste povsem sami, lahko pa s seboj pripeljete vaš podmladek. Lahko ste poslovni ali privatni. Ni meja, saj gnezda osvobajajo.

Snovalca in prva obiskovalca novih gnezd sta Petra in Bogdan. Njun stisk roke in prijazen pozdrav ter diskretnost in hkrati blagostanje, ki vam ga nudita, so odlike, da bodo vaše nočitve in dnevne aktivnosti nekaj posebnega in edinstvenega.

hisa-konoplja-cenik-nesting-resort-vodole-glamping-soncni-raj-3
hisa-konoplja-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-2
GNEZDO KONOPLJA

D v o d n e v n o g n e z d e n j e , z a d v e o s e b i

CENA: že od 170€ / NOČ

Hiška Konoplja je po svoji velikosti nekoliko manjša, a izredno udobna. Pogled s terase nudi kuliso gozda pred vami, ki vas bo zagotovo napolnila z mirom in optimizmom. Paket vključuje:

INFORMACIJA: v primeru 2 ali več nočitev je cena že od 155€ / noč

GNEZDO SIVKA ALI SMILJ

D v o d n e v n o g n e z d e n j e , z a d r u ž i n e

CENA: ŽE OD 180€ / NOČ

Hiška Sivka in hiška Smilj sta v tehničnem vidiku enaki. Terasa vam odpira pogled na neokrnjeno naravo, ki vas bo zagotovo napolnila z mirom in optimizmom. Paket vključuje:

INFORMACIJA: v primeru 2 ali več nočitev je cena že od 165€ / noč

hisa-smilj-cenik-nesting-resort-vodole-glamping-soncni-raj-4
hisa-smilj-posestvo-soncni-raj-nesting-resort-2
ŠOTOR HRAST ALI BUKEV

D v o d n e v n o g n e z d e n j e v š o t o r u , n a d r e v e s u

CENA: 100€ / NOČ

Drevesna šotora predstavljata izvorno obliko gnezdenja na drevesu. V objemu dreves boste spoznali zanimiv pogled na svet iz popolnoma nove perspektive.   Paket vključuje:

INFORMACIJA: v primeru zakupa 3 ali več nočitev je cena 90€ / noč. V šotoru lahko naenkrat bivajo največ trije odrasli ali dva odrasla in dva otroka.

" K o n c e p t g n e z d e n j a n a m a p r e d s t a v l j a s t i k z n a r a v o , z a v e t j e i n u d o b j e , t e r o d k r i v a n j e s e b e v n j e n e m o b j e m u . "

- PETRA & BOGDAN -

V takšnem okolju lažje najdemo stik sami s seboj, s partnerjem oziroma družino. Udobno zavetje gnezda nam daje možnost, da se med seboj še tesneje povežemo hkrati pa ima vsak posameznik dovolj prostora za svoj lasten svet.

LOKACIJA

K j e s e n a h a j a m o ?

Nesting Resort – Vodole 2 – 2229 Malečnik – Slovenija